Høsten Podserie fra SHE Community — Ute nå!

I den første podcasten denne høsten, har vi en samtale med Heidi Aven, CEO og grunnleggeren av SHE Community.

Vi kjører i gang med en ny runde podcast fra SHE Community. I denne podcasten snakker Victoria Wæthing med ledere -og fremtidige ledere.

Vi tar en nærmere titt på SHE Leads programmet fra SHE Community med tre av deltakerne på kurset som forteller om deres ambisjoner som ledere innenfor vidt forskjellige industrier, og hva slags ledere de ønsker å bli. Jeg snakker med kvinnelige gründere som har gått inn i mannsdominerte bransjer med braksuksess. Unge kvinner som tør satse, og som oppfordrer kvinner som menn til å følge drømmen om å skape noe selv. Utover høsten kommer vi med samtaler med investorer som har bidratt til boken Investeringsreisen som lanseres om kort tid. Investorer som kan forklare og gi råd til dem av oss som føler seg litt på dypt vann når investeringer kommer på banen.

I den første podcasten denne høsten, har vi en samtale med Heidi Aven, CEO og grunnleggeren av SHE Community. Heidi forteller om sin reise frem til etableringen a SHE Community, hvorfor vi trenger flere kvinnelige ledere — og hvorfor det er så viktig at kvinner begynner å investere.

Hør den inspirerende samtalen her

Author

This website uses cookies to ensure you get the best experience on our website.

Learn more.

%d bloggers like this: